Dit jaar vieren we 5 jaar Rubberboot Missie met een jubileum-editie. Deelnemen? Schrijf je hieronder in! Binnenkort gaan de kaartjes voor de afterparty ook in de verkoop dus blijf ons volgen!

—-
LET OP: MAANDAG 18 JULI ZIJN DE EERSTE BEVESTIGINGSMAILS VERSTUURD
—-

Inschrijven? Lees dit even.

Alle matrozen en matrozinnen die mee willen doen aan de compleet vernieuwde Rubberboot Missie in 2016 moeten zich inschrijven via onderstaand formulier. De inschrijving geldt als voorlopig inschrijving. De bevestigingsmail geldt als je officiële startbewijs. Vergeet niet de spelregels op deze pagina even te lezen voordat je het vakje ‘Ja’ aanvinkt.

Informatie

Wanneer? Zaterdag 6 augustus
Starten? 19:45 uur (afhalen startbewijzen vanaf 17:00 uur)
Startlocatie? Griftpark (Google Maps)
Thema? Neon Jungle
Ambassadeur? Def Rhymz

Route 2016

Vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten op Facebook!

Afterparty: Reboot (Koop ticket met €2,50 korting)
Kom jij ook naar het meest spetterende feestje op het droge? Koop nu je early bird ticket voor maar €10! Dat betekent €2,50 korting, want aan de deur kost een kaartje €12.50. Dief van je eigen portemonnee dus!

Thema: Neon Jungle
Het feest is niet compleet zonder een thema. Dit jaar gaan we helemaal los op het thema Neon Jungle! Hoe kom jij verkleed? Neon Yellow Tarzan of Blacklight Jane? Trek jij je tijgeroutfit uit de kast of wordt het toch Pink Panther? Geen jungle compleet zonder neon en geen neon compleet zonder jungle!

Meegedaan aan de Rubberboot Missie? 
Nadat je de vijfde editie hebt gevaren verdien je wel een drankje toch? Ayay Kap’tein! Ga na de Missie gelijk door naar Reboot: de officiële afterparty van de Rubberboot Missie. Parkeer je boot (bij de speciale opblaasbootparkeerplaats) en dobber verder met de rest van de deelnemers in de Ronda Tivoli. Het bier vloeit er rijkelijk en de muziek stopt nooit. Pas op dat je niet zeeziek wordt!

Spelregels
Het park en de route is deel van de openbare ruimte. Zoals bij elk spelletje hebben we daarom een aantal spelregels. Dit zijn ze:

 • Je moet 18 jaar of ouder zijn.
 • Iedereen draagt zijn eigen verantwoordelijkheid en is aansprakelijk voor individuele acties.
 • Iedereen moet zoveel mogelijk rechts aanhouden zodat eventuele andere pleziervaart kan passeren.
 • Hou rekening met elkaar en help elkaar met het opblazen, sturen en tewaterlating van je dierbare opblaasboot.
 • Iedereen ruimt zijn eigen afval op en houdt het tijdens de vaart bij zich, vissen moeten ook nog leven.
 • Urineren gebeurt natuurlijk aan wal en bij een wc. Niet ergens onderweg.
 • Opblaasbootjes zijn vrij lekkagegevoelig, hou daar rekening mee.
 • We zijn niet het enige vaarverkeer in de binnenstad, denk dus ook aan de andere matrozen op het water, want voor je het weet ligt je boot letterlijk in het water.
 • We gaan er vanuit dat iedereen kan zwemmen, met of zonder diploma. Kan je niet zwemmen, doe dan niet mee!
 • De organisatie en /of vrijwilligers van de Rubberboot Missie kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade veroorzaakt door individuele deelnemers en/of derden aan openbare eigendommen en/of -ruimte, binnen noch buiten het terrein of op het water. Verniel niets van anderen of de gemeente.
 • De organisatie en/of vrijwilligers van de Rubberboot Missie kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel, materiële schade en/of diefstal toegebracht door deelnemers en/of derden. Steel niets van anderen of de gemeente.
 • De organisatie en/of vrijwilligers van de Rubberboot Missie kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor overlast aan de omgeving die veroorzaakt wordt door deelnemers van de Rubberboot Missie of door derden.
 • Eventuele schade aan eigendommen van de organisatie veroorzaakt door deelnemers en/of derden wordt verhaald. Dus laat alles netjes heel.
 • Maar bovenal, vergeet je goede humeur niet!