Statement: Rubberboot Missie 2017

Matrozen en Matrozinnen,

Meestal maken we rond deze tijd de datum van de nieuwe missie bekend. We weten namelijk dat jullie er al lang van te voren naar uit kijken. Dit jaar hebben we alleen droevig nieuws. Voor het eerst in 5 jaar zal er geen Rubberboot Missie zijn. Maar niet getreurd, we komen terug!

We hebben 5 hele mooie jaren gehad. De eerste editie gingen we met 40 deelnemers het water op, vorig jaar stond het Griftpark vol: teveel voor de groepsfoto.

En daar zit het probleem. De Rubberboot Missie is zó populair dat we in de
huidige vorm niet verder kunnen. We hebben daarom na heel veel wikken en wegen besloten om dit jaar even over te slaan. Zo kunnen we ruim de tijd te nemen voor de organisatie van een geweldige nieuwe editie in 2018. Op deze manier houden we het leuk, behapbaar én veilig.

Organisatie
Wij zijn een vriendenclubje van zes man die volledig onbetaald heel veel vrije
tijd besteedt aan het organiseren van de Rubberboot Missie. Gewoon omdat het kan. Nu we steeds groter en populairder worden is de Rubberboot Missie lastig te controleren. Er worden hoge eisen aan onze organisatie gesteld en we hebben te maken met heel veel verschillende instanties en belangen. Deelname aan de Rubberboot Missie is gratis en dat willen we graag zo houden. Dit betekent wel dat we ieder jaar net quitte spelen.

Missie 2018
Om volgend jaar weer met zijn allen het water op te kunnen, gaan we onze organisatie tegen het licht houden. Er is een goed plan en een gezond budget nodig om alle kosten te kunnen blijven dekken. We hebben al een aantal leuke ideeën waar we zeker hulp bij kunnen gebruiken. Want, de Rubberboot Missie is van jullie en alleen met jullie hulp kan de Missie blijven bestaan!

Ahoy!

Rik, Caspar, Joost, Wietse, Ron en Gjalt

Deel dit bericht