Vrienden van de Rubberboot Missie

De Rubberboot Missie wordt mede mogelijk gemaakt door een groep ondernemers die zich “Vrienden van de Rubberboot Missie” noemt. Deze groep sympathiseert met de Missie en steunt deze op verschillende manieren. Meer weten over hoe je vrienden van de Missie wordt.

Vrienden van de Rubberboot Missie:


Kanoverhuur Utrecht

Huur een kano bij Kanoverhuur Utrecht en verken de bruisende binnenstad van Utrecht of de natuur net daarbuiten! Stap direct op aan de werf t.h.v. Oudegracht 275. Kanovaren kan al vanaf €6,00 p.p. per uur en maximaal €14,00 p.p. voor een hele dag. De prijzen zijn inclusief vaarkaart en een waterdichte tas. Of reserveer een gegidste nachttocht en ontdek de verborgen schatten van Utrecht by night en de lichtkunstwerken van Trajectum Lumen vanaf het water.
Adres:
Oudegracht 275
3511 AM Utrecht
Voor reserveringen bel: 06 – 15 60 28 23
www.kanoverhuurutrecht.nl

 

Utrecht Promotions

Utrecht Promotions, opgericht op 12 oktober 2007, is een enthousiaste onderneming die een uitgebreid totaalpakket aan promotionele producten levert. Wij maken gebruik van een groot netwerk toeleveranciers uit het binnen- en buitenland, we bundelen alleen dé topproducten samen en bieden dit tegen een aantrekkelijk tarief aan.
Omdat iedere klant uniek is en specifieke wensen heeft staat persoonlijk contact bij Utrecht Promotions hoog in het vaandel. Ons doel is het leveren van een eindproduct wat volledig aansluit op úw wensen, en daar zullen we ons voor de volle 100 % voor inzetten! Neem gerust een kijkje op de website en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.www.utrecht-promotions.nl

 

PICNIC

Picnic is de eerste 100% online supermarkt van Nederland, gelanceerd in 2015, en nu al bekroond met vele prijzen! Sinds kort kun je ook in Utrecht je boodschappen gratis thuis laten bezorgen. Picnic biedt haar klanten bestelgemak en de allerbeste klantenservice! Je bestelt simpelweg via de app en de bezorging met elektrische autootjes kun je volgen op de boodschappenradar, waardoor je precies weet wanneer ze komen. Picnic levert alle mogelijke boodschappen, van topkwaliteit vers van eigen bakker en slager, tot pizza’s en bier.
www.picnic.nl

 

IT’S A PRESENT!

In een eeuwenoud grachtenpand aan de Lijnmarkt zit de leukste  cadeauwinkel van Utrecht: It’s a Present.
Je vindt er 3 verdiepingen aan originele gadgets, kaarten, woonaccessoires en cadeautjes.Woon je in Amsterdam ? ook daar zit It’s a Present, midden in de 9 straatjes: Gasthuismolensteeg 4www.itsapresent.nl

 

BabesCoffee™

BabesCoffee™, Ba-bette & Bre-chje, full-time barista’s die vol enthousiasme rondrijden in Piaggio’s. We zijn flexibel, selfsupporting en verplaatsbaar naar iedere plek waar de behoefte aan cafeïne, lekkernijen en lach het grootst is. We hebben genoeg energie om happy, stralend een hele dag door te komen. Alles met Smaak & Karakter.
http://coffeebabes.nl/

 

Dogma

Dogma is Utrechts culinaire hotdogbar, gelegen in het centrum. Ambachtelijke grote hotdogs naar eigen recept en verse frieten zijn hun specialiteit.
www.dogmahotdogs.com

 

Uw bedrijfsnaam

Hier komt een beschrijving van uw bedrijf.
www.naambedrijf.nl
uw-logo-hier-sticker zwart wit

One reply on “Vrienden van de Rubberboot Missie

Laat een reactie achter