De Rubberboot Missie is ontstaan als een initiatief van 6 vrienden uit Utrecht. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks evenement met meer dan duizend deelnemers en duizenden toeschouwers. Word vriend van de Rubberboot Missie en bereik samen met ons alle fans!

Omdat we zelf groot fan zijn van de Rubberboot Missie bekostigen we het evenement uit eigen middelen. Om de Rubberboot Missie elk jaar weer tot een groot succes te maken zijn we altijd op zoek naar partners die ons financieel en/of op andere wijze willen steunen.  Deze partners krijgen in ruil hiervoor aandacht via onze online kanalen voor én tijdens ons evenement. We hebben een interessante en loyale groep met fans die we regelmatig voorzien van updates over de Rubberboot Missie en onze partners.

Deelnemers: 1.000 +
Toeschouwers: 2.500 +
Media:

+ Landelijk veel aandacht van de media: NU.nl, Algemeen Dagblad, Telegraaf, etc.
+ Regionaal veel aandacht van de media: DUIC, RTV Utrecht, AD.nl, uut.nl, etc.
+ Internationale aandacht van de media: The Guardian, CNN, The Indian Times, MSN, etc.

Onze Matrozen en Matrozinnen

Veelal studenten en young professional doen mee aan de Rubberboot Missie. De groep is ontzettend betrokken en loyaal. Veel van de deelnemers doen jaarlijks mee en volgen de Rubberboot Missie online op de voet. Hieronder meer informatie over deze doelgroep:

Vrouw: 56%
Man: 44%
Leeftijd: 18-44 (18-24: 30% / 25-34: 54% / 35-44: 16%)

Vriend van de Rubberboot Missie worden of meer weten?

Vriend worden van de Rubberboot Missie? Neem contact op via ons contactformulier of neem direct contact op met onze kapitein en vraag naar de mogelijkheden.

Caspar Steinebach (Kapitein)
caspar@cultureroad.nl